Degustace medu
Senzorická analýza a různorodé využití metod hodnocení kvality medu.


Senzorická analýza a různorodé využití metod hodnocení kvality medu.
Předkládáme vám publikaci, která vás v mnohém překvapí. Zjistíte, že není med jako med. Čtěte, studujte, inspirujte se. A posuňte svůj med na vyšší úroveň.
Michel Gonnet, Gabriel Vache; 2018, 172 stran
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Kniha chronologicky a abecedně zaznamenává historii včelařských spolků od jejich založení do roku 1949.

Publikace umožňuje seznámit se s prací včelařského mistra Georga Eiblmeiera

Autor v publikaci představuje několik obsažených metod, které vycházejí z jeho dlouholetých zkušeností s chovem včel

Včelí vosk je důležitý včelí produkt a neodmyslitelná součást včelstva. Má rozmanité uplatnění. Využívá se v kosmetice, přírodní medicíně, řemeslné výrobě i v umění.

Publikace otevírá otázku vlivu včelařství na člověka a jeho využívání
Podobné produkty

Plastová informační tabule pro prodej medu o rozměrech 42 x 29,5 cm.

ROYAL BEE Extra je vitaminové krmivo vhodné pro rychlý růst včelstev, 10 kg.