Degustace medu
Senzorická analýza a různorodé využití metod hodnocení kvality medu.


Senzorická analýza a různorodé využití metod hodnocení kvality medu.
Předkládáme vám publikaci, která vás v mnohém překvapí. Zjistíte, že není med jako med. Čtěte, studujte, inspirujte se. A posuňte svůj med na vyšší úroveň.
Michel Gonnet, Gabriel Vache; 2018, 172 stran
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Med, pyl a propolis 80 praktických receptů na přírodní kosmetiku, do domácí lékárničky i pro mlsné jazýčky.
Publikace umožňuje seznámit se s prací včelařského mistra Georga Eiblmeiera
24 příběhů o dobrých skutcích během adventu
Co se děje ve včelstvu v jednotlivých ročních obdobích? Co je třeba udělat ve včelíně?
Včelí vosk je důležitý včelí produkt a neodmyslitelná součást včelstva. Má rozmanité uplatnění. Využívá se v kosmetice, přírodní medicíně, řemeslné výrobě i v umění.
Podobné produkty
Plastová informační tabule pro prodej medu o rozměrech 42 x 29,5 cm.






