Degustace medu
Senzorická analýza a různorodé využití metod hodnocení kvality medu.
Senzorická analýza a různorodé využití metod hodnocení kvality medu.
Předkládáme vám publikaci, která vás v mnohém překvapí. Zjistíte, že není med jako med. Čtěte, studujte, inspirujte se. A posuňte svůj med na vyšší úroveň.
Michel Gonnet, Gabriel Vache; 2018, 172 stran
Související produkty
Co dělají včely v zimě? Existuje něco jako včelí řeč? Jak včely vyrábějí chutný med? A jak se vůbec včela stane královnou?
Publikace otevírá otázku vlivu včelařství na člověka a jeho využívání
znalosti a zkušenosti s výběrem stanovišť včelstev, chovem matek, vytáčením medu...
Léčivá síla včely bez hranic je nová kniha o apiterapii od lékaře, nutriciologa, venologa a licencovaného apiterapeuta Ivana Nikolajeviče Filippova.
Ukazuje cestu, jakou může člověk dospět k maximálně přirozenému včelaření.
Podobné produkty
DVD provede včelaře včelařským rokem na konci léta, na podzim a v zimě
24 příběhů o dobrých skutcích během adventu
Metoda ošetřování včelstev a boje proti varroáze
Publikace obsahující množství informací potřebných pro včelaření.
Pro všechny milovníky tohoto medonosného hmyzu
Publikace nabízí přehled vad medu, nedostatků medu a způsobů falšování medu