Jak jsme získali 3. místo v soutěži SHOP ROKU 2022 v kategorii Cena Heureky

Vážení zákazníci, přátelé a příznivci,

 s radostí Vám oznamuji, že náš e-shop www.medaren.sk získal 3. místo v prestižní soutěži SHOP ROKU 2022 v kategorii Cena Heureky.

Co je to Cena Heureky?
Tuto cenu uděluje odborná porota složená z předních osobností českého e-commerce trhu. O cenu se mohly ucházet e-shopy, které jsou něčím výjimečné, stojí za nimi zajímavý příběh, přispívají k sociální integraci nebo jsou jakýmkoli způsobem jedinečné.

Pokud nepočítáme mezinárodní ocenění za kvalitu našich včelích produktů, je to zatím nejvýznamnější ocenění, které jsme za naši práci získali. Nesmírně si tohoto ocenění vážíme a je pro nás závazkem k další péči o včely a následnému prodeji kvalitních včelích produktů a v neposlední řadě ke spokojenosti zákazníků.

Chtěl bych touto cestou celému našemu týmu upřímně poděkovat za jejich náročnou práci. Jsou to právě naši zaměstnanci, kteří jsou každý den v první linii a starají se o to, aby naši zákazníci byli spokojeni a získali co nejlepší zážitek z online nakupování.

Rád bych také poděkoval všem našim věrným zákazníkům, kteří nám projevili svou důvěru a podporu.

Vaše hodnocení, recenze a názory pro nás mají velký význam a pomáhají nám neustále se zlepšovat a nabízet kvalitní služby.

Samozřejmě nemohu zapomenout na společnost Heureka, která nám tuto cenu udělila, i jí patří velký dík. Je to pro nás motivace k tomu, abychom i nadále pokračovali v našem poslání poskytovat našim zákazníkům co nejlepší zážitek z nakupování online.

Vážíme si vaší podpory a důvěry a jsme nesmírně vděční, že jste na naší cestě s námi.

Slibujeme, že se budeme i nadále zlepšovat, rozšiřovat nabídku našich produktů a přinášet vám špičkové služby.

Ještě jednou vám děkujeme za vaši podporu a těšíme se na další spolupráci.
S pozdravem,

Milan Kozický

Výsledky soutěže SHOP ROKU 2022 najdete ZDE.

Fotografie ze slavnostního předávání cen SHOP ROKU 2022 naleznete ZDE.